Festlokaler

Festlokaler för alla sorters evenemang

Här kan du boka din fest på någon av våra lokaler, vi kan också hjälpa dig att boka underhållning, ljud och ljus eller kanske något annat händer på din händelse. Vi har utrustning som projektor, duk och trådlöst internet om du vill visa något för dina gäster.

Parkhyddan

Gästantalet styrs nu av rådande Corona restriktioner vi har möjlighet till ca: 55p i stora salen med bord om max 8p och med avstånd

Här finns plats för upp till 90 gäster i stora salen.
Sommartid upp till 150 gäster. Uppstarts kostnad tillkommer vid bokning. 
Vi har också 2 mindre rum. Det minsta för upp till 16 pers. fungerar oftast som buffé rum vid större tillställningar. Ett rum på övervåningen med plats för 25-30pers. fungerar ofta som loge, barnrum, filmvisnings- rum vid bröllop eller större tillställningar. Övre våningen även lämpligt för mindre konferenser / möten.
Denna matsal kommer inom kort att bli en bokningsbar mat-studio

Köpmanberget

Antal gäster styrs av rådande Corona restriktioner

Här finns en unik möjlighet att hålla en stor bröllopsfest en företagsevenemang, kanske ett jubileum. 
Det finns plats för 300-500 gäster beroende på dukning, under tak.(juni-september)
Inne finns en stor härlig scen färdig att användas, ljud och ljus finns på plats och kan hyras men det krävs ljudtekniker eller person med kunskap i detta. 
Denna lokal kan du ev.hyra och göra ett eget event/fest om du vill, men anlita oss gärna för en helhet.
En härlig trätrall omfamnar hela dansbanan och en stor utomhusbar under tak.
Här finns också en vacker gammal utomhus scen. Ett högt staket omringar hela folkparken och den gamla entren med sväng grind finns kvar från folkparks tiden. Här finns generöst med toaletter och även för rörelse hindrade. En vacker gångstig finns upp till Köpmanberget, om man väljer att ta en promenad. Mycket händer runt Köpmanberget nu och gamla trappan från hamnen är reparerad, man kommer upp framför Parkhyddans kanoner, värt en promenad.